Oldal kiválasztása

Megosztás

Nem számít, milyen típusú webhelyet működtet, egyszerű tény, hogy forgalomra és elkötelezettségre van szükség, ha azt akarja, hogy sikeres legyen. Nagyszerű módszer egy kővel két madár megölésére, valamint a forgalom és az elkötelezettség növelésére, ha hozzáad egy szociális média plugin-t a webhelyére.

Ugyanakkor nehéz lehet a megfelelő közösségi média plugin kiválasztása, ezért ebben a bejegyzésben kerekítettem a WordPress ingyenes és fizetett szociális média legjobb pluginjait . Olyan bővítményeket talál, amelyek megkönnyítik a tartalom megosztását, valamint olyan bővítményeket, amelyek elősegítik a követői növekedését.

A 7 legnépszerűbb közösségi média-bővítmény a WordPresshez

Az alábbiakban megtalálja a 7 legjobb közösségi média plugin-t a WordPress számára, amelyeket letölthet és felhasználhat a webhelyén. Sőt, ami még jobb, legtöbbjüknek ingyenes verziója van, ezért próbáld ki őket.

Super Socializer

A Super Socializer egy többcélú közösségi média plugin, amelyet ingyenesen letölthet a hivatalos adattárból. E bővítmény segítségével integrálhatja a közösségi média bejelentkezését a webhelyére, engedélyezheti a közösségi megjegyzéseket és lehetővé teszi a látogatók számára, hogy könnyedén megosszák a tartalmat.

A plugin mintegy 100 különböző közösségi médiahálózatot támogat, és rengeteg lehetősége van az ikonok testreszabására, hogy azok megfeleljenek a többi webhelyhez. Sőt, a plugin azzal a képességgel is rendelkezik, hogy engedélyezze a rövid URL-eket, és a WooCommerce integrációval jár, így engedélyezheti a megosztás ikonjait a WooCommerce termékoldalain.

Social Warfare

A Social Warfare az egyik legnépszerűbb társadalmi megosztási plugin a WordPress számára. A plugin hírnévre való képessége az a képesség, hogy teljes mértékben testreszabható legyen a közösségi megosztási gombok megjelenése, valamint hogy a tartalma hogyan néz ki, amikor megosztják azokat a különféle közösségi médiahálózatok között.

Bár a plugin ingyenes verziót kínál a hivatalos plugin-lerakatban, a Pro verzió sokkal több testreszabási lehetőséget biztosít Önnek. Amellett, hogy testreszabhatja a megosztási gombok megjelenését, választhat a különböző gombhelyzetek között is, és konfigurálhatja a saját „Click to Tweet” mezőket.

A plugin lehetővé teszi egyéni kép feltöltését olyan közösségi médiaplatformokra, mint a Facebook, Twitter és Pinterest, és megadhat egy közösségi megosztási címet és leírást is, amely akkor jelenik meg, ha valaki megosztja az Ön tartalmát.

A plugin profi verziója 29 USD / év áron érhető el egyetlen webhely licencéhez.

Monarch plugin

A Monarch plugin az Elegáns Témákból származik, tehát ha már használja a Divi-t, ez a bővítmény meglehetősen szépen megfelel a webhely többi részének. A plugin több mint 20 közösségi médiahálózatot támogat, köztük a Facebook-ot, a Twitter-t, a Pinterest-t és egyebet.

A Monarch plugin rengeteg előre készített témát tartalmaz, és számos különböző pozíció közül választhat, ahol meg szeretné jeleníteni a megosztási gombokat. A megosztási gombok mellett a Monarch plugin nyomkövetési gombokkal is rendelkezik, ami azt jelenti, hogy könnyedén növelheti követőit azáltal, hogy hozzáadja a közösségi média profiljait az oldalsávhoz.

A Monarch plugin egy prémium plugin, amely az Elegáns Témák tagság részeként érhető el. Ez azt jelenti, hogy ha úgy dönt, hogy a Monarch bővítményt használja, akkor hozzáférést kap a Divi, a Bloom és az Extra témához is, tehát ez egyértelműen érdemes befektetés. Az ár kezdődik 89 dollár / év.

Social Pug

Ha egyszerű, apróbb pluginre van szüksége, amely növeli a tartalmak megosztási lehetőségét, vegye figyelembe a Social Pug plugin-t . A plugin ingyenes verziója letölthető a hivatalos lerakatból, és megosztási gombokat tartalmaz a négy legnépszerűbb közösségi médiaplatform számára, ideértve a Facebook-ot, a Twitter-et, a LinkedIn-t és a Pinterest-t.

Testreszabhatja az egyes ikonokat az ön igényei szerint, és dönthet úgy, hogy van egy egyszerű közösségi ikonja, vagy extrákat tartalmaz, például címkét vagy számlálót a teljes megosztáshoz. A beépülő modul azt is támogatja, hogy a megosztás gombjait hozzáadják a hozzászólás alatt vagy felett, valamint egy úszó oldalsávot.

Noha az ingyenes verzió nagyszerű módja annak, hogy testreszabott közösségi megosztási gombokat adjon a webhelyéhez, a Social Pug a plugin prémium verzióját is kínálja, amely további funkciókkal rendelkezik.

A profi verzióval még több közösségi médiahálózat közül választhat, ragadós megosztási sáv, linkrövidítés a Bit.ly-n keresztül és még sok más. A Pro verzió ára egy évben 34 dollártól kezdődik, egyetlen licenc esetén.

MashShare

A MashShare egy ingyenes közösségi médiamegosztó plugin, amely azt állítja, hogy nem lassítja le az Ön webhelyét. Töltse le a hivatalos lerakatból, és a plugin támogatja az összes főbb közösségi médiahálózatot.

Ez a bővítmény egy egyéni, a legjobban megosztott üzenetküldő widgettel érhető el, amely felhasználásával növelheti a forgalmat a legnépszerűbb hozzászólásokhoz. Tartalmazza az integráció lerövidítését és az AMP oldalak támogatását is.

Ha további szolgáltatásokra van szüksége, a MashShare számos ingyenes és fizetett kiegészítőt kínál, amelyek olyan szolgáltatásokat kínálnak, mint a Youtube videó megosztás felbukkanása, több közösségi hálózat, ragadós megosztási sáv és még sok más.

Social Media Share

A Social Media Share plugin sok funkcióval rendelkezik egy ingyenes plugin számára. Kezdetként 16 különböző stílus közül választhat a közösségi média ikonjaihoz.

A bővítmény lehetővé teszi a látogatók számára, hogy e-mailben feliratkozzanak a blogodra, és számos műveletet felvehetnek a közösségi média ikonjára. Ez azt jelenti, hogy a megosztás ikon arra is vezetheti a látogatókat, hogy a közösségi média profiljába lépjen, vagy követjen téged ezen a platformon.

Ha további szolgáltatásokra van szüksége, például arra, hogy az ikonokat meghatározott oldalakra helyezheti, vagy további felugró lehetőségeket, fontolja meg a prémium verzió kipróbálását. A prémium változat ára 24,98 dollár / év, nem kereskedelmi oldalakon.

Sumo

A Sumo egy másik népszerű és többcélú közösségi média plugin a WordPress-hez. Amellett, hogy testreszabható közösségi megosztási ikonokat könnyedén hozzáadhat a webhelyéhez, engedélyezheti a képmegosztót is, amely megkönnyíti a webhely képeinek megosztását olyan közösségi média platformokon, mint a Facebook, a Twitter vagy a Pinterest.

A Sumo megkönnyíti az e-mail listák növekedését is, mivel lehetővé teszi a kilépési szándékkal felbukkanó pop-upok, beépített űrlapok vagy becsúsztatható űrlapok engedélyezését.

A legjobb rész a Sumo pluginról az, hogy ingyenesen használhatja, és ingyen hozzáférhet az összes szolgáltatáshoz. Fizetni fog, ha több ügyfelet keres.

A Sumo profi verziója fejlettebb funkciókat, például A / B tesztelést, fejlettebb látogató célzást és a Sumo márkanevek eltávolításának képességét adja hozzá. A prémium verzió ára évente 39 dolláron kezdődik, és számlázásra kerül. A terv 3 helyszínen és 100000 látogatón alapul havonta.